EĞİTİM BİR- SEN BAŞKANINDAN PKK'YA ÖVGÜ ...

AKP'nin en büyük destekçisi Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-Sen Hakkari Şube Başkanı Nihat Gür’ün çeşitli tarihlerde Sosyal medya platformu üzerinden paylaşımları şok etkisi yarattı

EĞİTİM BİR- SEN BAŞKANINDAN PKK'YA ÖVGÜ ...

Bebek katili apoya bile övgülerin bulunduğu başbakana katil yakıştırması yapılan twetler büyük tepkiye sebep oldu. 
 
 Akademisyenler bildirisine tepki gösteren Memur Sen'lilerin il temsilcilerinin paylaşımlarına sessiz kalması çifte standartın alasıdır.
 
 Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise AKP'den milletvekili olmuş ve çözüm sürecinde Akillerin içinde yeralmıştı.
 
Başbakana ve terörle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize hakaret eden terör örgütünü ve bek katili Apoyu öven Nihat Gür açıkça halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekte terörü ve teröristi övmektedir.
 
 
Eğitim Bir-Sen Hakkari Şube Başkanı Nihat Gür’ün paylaşımlarını yayınlıyor yorumu sizlere bırakıyoruz.
 
 Başbakan Reyhanlı’da evleri dolaşmış doğru olanı bu peki Roboski için neden aynı duyarlılık gösterilmedi. 
 
Cizre olayları kime hizmet ediyor. 
 
 Kürt halkı kendi içinde sözü ve tahammül kültürünü güçlü kılmadıkça sonumuz bırakuji ve piyonluk olacaktır.
 Hassasiyetimizi nereden hakkaniyete olan adanmışlığımızdır.
 
 BDP milletvekilleri serbest bırakıldı; hak ve adalet yerini buldu. Halkların barışı ve toplumsal uzlaşı için etkin ve erdemli adım oldu.
 
 1.80 boyndaki oğlumun parçalanmış bedenini küçük bir poşete sığdırdım diyen bir annenin acısınıdr. ROBOSKİ katliamı.
 
ROBOSKİ KATLİAMINI UNUTMA.
 
Ölümcül savaş başladı; ittifak ve düşman cepheleri çok derin.
 
Başbakan biz çocuklarımızı öldürenlere ağlamayız diyor peki 100 yıldır sizler bizim Kürd halkının çocuklarını öldürüyorsunuz.
 
 Bugün Şeyh said önderliğinde başlayan kıyam’ın 89. Yıldönümü. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 
 
Aydınlık maskeli, aydınlık karanlığın uşakları Abdullah Öcalan’ın kasetlerini yayınlamışlar. Halk artık bu oyunların amacını iyi idrak ediyor.
 
Kobani düşerse herkes bilsin ki insanlık onuru düşecektir. Kobani düşerse bundan sonra İslam dünyasında pek çok değer düşecektir.
 
İçişleri bir genelge ile Roboskiye girişleri yasaklamış. Tamamen diktatörlüğe giden bir zihniyet. Ya Rabbi bu zulmü sana şikayet ediyoruz.
 
 Sayın Selahattin Demirtaş’ın konvoyuna yapılan saldırıyı telin ediyorum. Çektiğimiz acılar, yaşamamız için ibret alınmalıdır. Güç, erdem ve adalet sahibi insanların eline geçmediği sürece insanlık huzur bulmayacaktır. Ahlaki ilkeleri olmayan insanın ölçüsü yoktur.
 
 Kültürler, milletler, medeniyetler yer yüzünün inşasında öncü olmak için kendi sistemlerini ilkesel bir pozisyona taşımalıdırlar.
 
Şengalin zaferi mazlum kobaninin özgürlük muştusudur inşallah.
 
Kürdistan halkının kazanımları ile oynamaya ve engellemeye çalışan kim olursa olsun yaşamın onlar için zorlaşacağını unutmamaları gerekir.Ne kadar fazla düşman insanımız varsa, o kadar güçlüyüz demektir.
 
 Edep nasıl ki kişiliğin hamuruysa güvende birlikteliğin harcıdır. Sisi cumhurbaşkanlığı yemini etmiş, Dünya demokrasisinin seviyesi ve değeri böylece belli olmuş. Kürdistan halkının kazanımları ile oynamaya veya engellemeye çalışan kim olursa olsun yaşamın onlar için zorlaşacağını unutmamaları gerekir. Ne kadar düşünen insanımız varsa, o kadar güçlüyüz demektir.Edep nasıl ki kişiliğin hamuruysa, güvende birlikteliğin harcıdır. 

kaynak:kapsamhaber.com
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER