BDP binasına Türk Bayrağı asan 2 kişi tutuklandı

BURSA’da dün sosyal paylaşım sitelerinden yapılan çağrılarla düzenlenen ’Teröre Lanet’ yürüyüşüne katılan yaklaşık 40 bin kişi içinden. çatısına çıktığı BDP parti tabelasının üzerine Türk Bayrağı ile kapatan dört kişi polis tarafından gözaltına alındı.

BDP binasına Türk Bayrağı asan 2 kişi tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Ahmet Yılmaz, Yunus Emre Yücel, Tufan Cahit ve Eyüp Kayır, ’Toplantı ve Gösteri Yürüyüşüne Muhalefet, Mala Zarar verme, Görevli Devlet Memuru’na zarar verme ve Milli duyguları kullanmak suretiyle halkı galeyana getirmek’ suçlarından bugün Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartıldı. Savcı tarafından tutuklanma talebiyle Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen zanlılardan Ahmet Yılmaz ve Yunus Emre Yücel tutuklanırken, Tufan Cahit ve Eyüp Kayır Adli Kontrol Tedbirleri kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
YUSUF
YUSUF - 13 yıl Önce

YORUMA GEREK VAR MIKİ

niçin
niçin - 13 yıl Önce

Orası başka bir ülke mi?Türk topraklarında türk bayrağı asmak ne zamandan beri suç oldu?

MUAMMER SEYFİ
MUAMMER SEYFİ - 13 yıl Önce

Yargı adil davranmıyor TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN her yerinde bölücü katil terör örgütü bebek katili öcalanın ve terör örgütü pkk nın sözde bayrağını açıyorlar neden o kişilr tutuklanmıyorda ŞANLI TÜRK BAYRAĞINI açanlar ve asanlar tutuklanıyor? hem bu devletin kaynaklarını yasal olmayan yollarla pkk ya vereceksin bu devletin hertürlü nimetlerinden yararlanacaksın polisi askeri şehit edeceksin pkk bayrağını açacaksın sen tutuklamayacaksın türk bayrağı astın diye dutuklanacaksın işte bu yargının çifte sıtandartıdır.yazıklar olsun böyle yargıya diyor saygılar sunuyorum.

m ehmet uçar
m ehmet uçar - 13 yıl Önce

Olması gereken yapılmış. Türkiyede Türkiye sevdalıları tutuklanmalı. PKK serbest olmalı.Sanki iktidarın küçük ortağı BDP gibi bir izlenim var milletin beyninde,İnanmak istemeselerde var bu kanı.Türk bayrağını yırtanlrı tutuklasalar belkide görevden alınır dı emniyet güçleri.

ali_
ali_ - 13 yıl Önce

Eğer terör örgütü bayrağı assalardı hiç bişey yapamazlardı. çünkü onlara özgürlük. Türk bayrağı asana hapis. demokratik açılım bu olsa gerek.

SIRADAKİ HABER