BAŞBAKAN'DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sürpriz ziyaret. Erdoğan, Balyoz davasından 18 yıl hapis cezasına çarptırılan, önceki gün açık kalp ameliyatı olan ve ameliyattayken tahliye haberi gelen Ergin Saygun'u hastanede ziyaret etti. Erdoğan, dün de Saygun'un kızı Ece Saygun'u arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

BAŞBAKAN'DAN SÜRPRİZ ZİYARET

 

Başbakan Erdoğan, Ergin Saygun'u Halkalı'da bulunan Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Erdoğan'ı hastane girişinde Saygun'un kızı ve oğlu karşıladı. Erdoğan'ın ziyaretine son anda karar verdiği öğrenildi.

ÖREN VE GÜRSES'E DE ZİYARET     

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 12:10'da Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı. Saat 14:00'deki programından önce sürpriz bir şekilde evinden çıkan Erdoğan, Okmeydanı'nda bulunan özel bir hastaneye gitti. Kapıda karşılanan Erdoğan'ın hastanenin yoğun bakımında tutulan işadamı Enver Ören için hastaneye geldiği öğrenildi. Enver Ören 10 gündür yoğun bakımda ve uyutuluyor.         

Erdoğan aynı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Müslüm Gürses'i de ziyaret etti. Erdoğan aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Müslüm Gürses'in de sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve yakınlarıyla görüştü.  

''MİLLETÇE DUA EDELİM''

Burada yaklaşık 40 dakika kalan Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gürses ve Ören'in yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiğini hatırlatarak, doktorların en üst düzeyde gerekli olan ilgi ve alakayı başarılı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Bu süreç içerisinde doktorların da belirli neticeleri beklediğini kaydeden Erdoğan, “Tıbbi noktada konuşmak tabii bize düşmez. Bize birinci derecede düşen onlara şu anda dua etmek. Milletçe dua edelim. Allah şifalar versin. Ama doktorlarımız gerçekten bütün hemşirelerle, sağlık elemanlarıyla birlikte ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Rabbimden şifalar diliyoruz” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, “Görüşme imkanınız oldu mu?” sorusu üzerine ise hastaların şu anda uyutulduğunu, böyle bir süreç içerisinde olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER