BAŞBAKAN ERDOĞAN 'ÖĞRETMENLERE 11 YILDA YÜZDE 373 ZAM YAPTIK'

Öğretmen Günü'nü kutluyorum. Öğretmenlerimizi hep baş tacı ettik. 407.469 öğretmen atadık.

BAŞBAKAN ERDOĞAN  'ÖĞRETMENLERE 11 YILDA YÜZDE 373 ZAM YAPTIK'
AK Parti Grubu’nda bugün adaylık heyecanı yaşanıyor. Erdoğan, 5 il ve büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacağı konuşmasına başladı. 
 
Başbakan, büyükşehir belediyelerinden Ankara, Konya, Kayseri, Eskişehir, Kahramanmaraş’ın, il belediyelerinden ise Gümüşhane, Bartın, Kırşehir, Amasya, Afyon’un belediye başkan adaylarını halka tanıtacak.
 
ADAYLARIN HEYECANLI BEKLEYİŞİ
 
Grup toplantısı öncesinde Başbakan’ın açıklayacağı adaylar salona geldi. Kayseri, Konya, Kırşehir’de mevcut belediye başkanları, Eskişehir’de Ticaret Odası eski Başkanı Harun Karacan salondaki yerlerini aldı. En büyük tezahürat ve alkış ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek salona geldiğinde yaşandı.
 
Başbakan Erdoğan grup toplantısında konuşuyor.
 
'ÖĞRETMENLERE 11 YILDA YÜZDE 373 ZAM YAPTIK'
 
Öğretmen Günü'nü kutluyorum. Öğretmenlerimizi hep baş tacı ettik. 407.469 öğretmen atadık. 
 
1 Ocak'tan itibaren mesleğe yeni başlamış öğretmeniz 2 bin 81 lira alacak. İmkanlarımız arttıkça bunu da önce öğretmenlerimize yansıtacağız. 11 yılda öğretmenlere yaptığımız zam yüzde 373. 
 
2002’de mesleğe yeni başlamış bekar öğretmenimizin eline 470 lira geçiyordu. Bu rakam Temmuz ayı itibariyle 1894 liraya yükseldi. 
 
AK Parti olarak 12. bütçemizi hazırlıyor ve genel kurula getiriyoruz. Disiplinden asla taviz vermeden, bu bütçemizi uygulayacak Türkiye'yi daha da büyüteceğiz.
 
'POLİTİKAMIZ YANLIŞ OLSAYDI OYUMUZ ARTMAZDI'
 
Diyarbakır buluşması sonrası hem süreci hem de zihinlerin bulandırmak için yeniden gayretin içine girdiler. Bizim doğuda söylediklerinizi batıda söyleyemeyeceğimizi iddia ettiler. Trabzon aynı şekilde bizi kucaklayarak samimiyetimiz karşısında muhabbetini açık şekilde ifade etmiştir. 
 
Aziz milletimiz her seçimde oylarımızı artırarak bize daha fazla destek vererek inandığını güvendiğini, yapacaklarımıza da yetki verdiğini sandıkta vermiştir. 
 
Halkımız politikalarımızı yanlış bulsaydı her seçimde oy oranımız artmazdı.
 
'11 YILIMIZA BAKSINLAR'
 
Biz de geçici çözümlere sığınabilirdik ama biz bunu yapmayız. Bizim bu ülkeye sevdamız büyük. 
 
Kimse bize milliyetçilik dersi vermesin. Bizim 11 yılımıza baksınlar.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
muam
muam - 11 yıl Önce

Ama Enflasyona ezilmediğimizden 11 yılda %373 enflasyon artmış olur.İyi bişi gibi...

SIRADAKİ HABER