ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU'NDA BAYRAĞA HAKARET

ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU'NDA BAYRAĞA HAKARET OYUNU

ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU'NDA BAYRAĞA HAKARET
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yazıklarrrrrrrrr olsun
Yazıklarrrrrrrrr olsun - 11 yıl Önce

Yazıklar olsun be hey omurgasız okul müdürü bu sahnede sen oradaydın ama orada olmana rağmen neredeydin ki bunu gördük. Abilerin seni sör ilan etsin diyemi uğraşıyorsun.Yazık yazık senin vicdanını....

oğuzhan
oğuzhan - 11 yıl Önce

biraz daha açılıma destek verirsen seni müşteşar yaparlar müdür !!!

rol çalıyorsun müdür ...
rol çalıyorsun müdür ... - 11 yıl Önce

anlaşılan,akil adamlığı kaçırdığına üzülmüş bu müdür...şimdi rol çalıyor.bayrağa,atatürk e ,milli değerlere ne kadar hakaret ederse o kadar muteber adam olacağını biliyor ama biraz geç kalmış...bir sene önce başlasaydı daha bir başarılı olurdu..

EL İNSAAAF!!!
EL İNSAAAF!!! - 11 yıl Önce

Böyle işin aslını bilmeden saçma sapan BASİT gerekçelerle bir kurumu zor duruma sokmaya çalışmak son derece basitliktir. Sayın editör bu küfürlere nasıl izin veriyorsunuz. Sahnenin arkasındaki önündeki her yerindeki bayrakları görmüyor musunuz.Saygısızlık yapacak kişi her yere bayrak mı asar!!!

Kanun
Kanun - 11 yıl Önce

Saçma sapan BASİT gerekçeler diyen arkadaşım. Orada çiğnenenin Türk Bayrağı olduğunu görmüyormusun ,görmek mi istemiyorsun? Bunun neresi BASİT? Türk Bayrağı Kanunu'ndan haberin mi yok? BASİT ise gereği yapılır.

Varan
Varan - 11 yıl Önce

Bu varan 1 olsa gerek. Okuldan alınan duyumlardan bunu anlamak çokda zor değil. Diğer bahsedilenler bu haberi aratmayacak nitelikte.Kamudan.com sitesini merakla takip ediyorum.

öğretmende ayıp etmiş
öğretmende ayıp etmiş - 11 yıl Önce

ya okadar seyirci ve öğretmen ve okul idaresi hiç mi fark etmemiş.ayıp doğru. okul müdürü önceden provaları seyretmedinmi. bazı yorumcularda hemen akil makil işine girmişler. öğretmende neden dikkat etmemiş kardeşim ya.genellikle bugibi oyunlar eson çıkar farkedilmemiş galiba ama.büyük ayıp etmişler.

eksikler...
eksikler... - 11 yıl Önce

Kavgadan beslenen, hakaret ettiği zaman mutlu olan insanlar bu kadar mı düştünüz. Konuyu nerelere getirmişsiniz. Bu aklınızı bir iki işe verseniz bu memleket daha çok kalkınır emin olun. İnsanlık öyle bir elbisedir ki herkese olmaz!


SIRADAKİ HABER