22 MİLYON LİRAYI KAZANDIRAN SIR

Gerçek Süper Loto talihlisinin Kayserili bir işadamı olduğu ortaya çıktı

22 MİLYON LİRAYI KAZANDIRAN SIR
Süper Loto'nun 22 milyonluk ikramiyesini kazandığını ancak biletinin yıkandığını söyleyen kişinin oyunu, gerçek talihlinin ortaya çıkmasıyla bozuldu.

SÜPER Loto’nun büyük ikramiyesinin kendisine çıktığını ancak biletin pantalonunun cebinde yıkandığını iddia eden vatandaş yalancı çıktı.

22 Kasım'dan bu yana gizlenen gerçek Süper Loto talihlisi nihayet ortaya çıktı.

22 milyon lira kazanan gizemli talihli, parasını gününde almadığı için binlerce liralık faizi elinin tersiyle itmiş oldu.

Milli Piyango Genel Müdürü Recep Biçer, 266. haftaya ait Süper Loto çekilişinde 21 milyon 763 bin 311 lira tutarındaki büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin dün akşam itibariyle gelerek biletini ibraz ettiğini, talihlinin ikramiyesinin de bugün itibariyle hesabına yatırıldığını bildirdi.





TALİHLİ KAYSERİLİ BİR İŞADAMI

Gerçek talihlinin Kayserili bir işadamı olduğu ortaya çıktı.

Talihlinin parasının bulunduğu Vakıfbank yetkilisi Atilla Zeybek ise şunları söyledi:

"Talihli işadamı Kayseri doğumlu. İstanbul’da yaşıyor. Orta ölçekli bir firması var. Kendisi çok sık şans oyunları oynayan biri değil. Oynadığında da hep aynı numaraları oynuyor. Gittiği yerlerden aldığı biletlere toplu olarak bakıyor. 4 çekiliş biriktirmiş. Bakmış. Çıkan haberlere bakınca çelişkiye düşmüş.



Dün çeki aldık, bugün hesaplara geçti. 3 gün önce fark etmiş. 1,5 milyon TL’nin üzerinde yıllık faiz geliri olacak.
Kendi işiyle ilgili parasını değerlendirir diye düşünüyorum. 55 yaşında, evli ve 2 çocuğu var. Ticaret artı taşeronluk, inşaat malzemeleri işleriyle uğraşıyor."

BİLETİM YIKANDI DİYE GÜNLERCE HABER OLDU

Geçtiğimiz günlerde bir vatandaş, paranın kendisine çıktığını ancak makinada yıkandığı için rakamların silindiğini iddia etmişti.


Talihlinin kim olduğu merakla beklenirken, İzmirli avukat Şakir Balcı, basın kuruluşlarına, 21.7 milyon liralık Süper Loto talihlisinin İzmirli olduğunu, kendi doldurduğu kuponunun pantolonun cebinde kaldığını ve eşi tarafından yıkandığı için bazı rakamların net olarak okunamadığını söyledi
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ben böyle
ben böyle - 12 yıl Önce

ben böyle şansın.... edeyim

SIRADAKİ HABER