YÖNETİCİ ATAMALARI İLLER BİR BİR İPTAL EDİYOR

Aksarayda müdürlük ve müdür yardımcılığı atamaları iptal..

YÖNETİCİ ATAMALARI İLLER BİR BİR İPTAL EDİYOR
Müdürlük ve müdür yardımcılığı atamaları iller bazında bireysel mahkeme kararları doğrultusunda iptal ediliyor. gazetekamunun haberine göre Niğde ve Yozgat ilinden sonra Aksaray ilinde de müdür ve müdür yardımcılığı atamaları iptal edildi. Malatya ilinde YD kararı alındı. Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü iptal kararını sitesinden yayımlamadı.

KARARA İSYAN EDENLER VAR

Eğitim kurumu yöneticiliği atamalarında yaşanan öngörüsüzlüklerden dolayı insanlar mağdur oldu. Bunun hesabını kim verecek? İşte mağdur bir okurumuzun gönderdiği mail:
 
"Ben Aksaray ilinden yazıyorum. Sınava dayalı atamalarda müdür yardımcısı olarak Aksaray'ın bir ilçesine atandım ve oraya yerleştim. Fakat Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğünün hatası yüzünden sınava dayalı atamalar mahkeme kararıyla iptal edildi. Biz mağdur edildik. Şimdi bize eski yerlerinize geri dönün diyorlar ama yeniden sınava dayalı atamaları ne zaman yapacaklarını söylemiyorlar. Açıkçası biz mağdurlar olarak Aksaray Milli Eğitim çalışanlarının iyi niyetli olmadıklarını düşünüyoruz. Bizim mağduriyetimiz giderecek bir çalışma içinde olmadıklarına inanıyoruz. Lütfen bu durumu manşet haberi yapın. Çünkü sizin aracılığınızla biz mağdurların durumunu yetkililere aktarabiliyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olun."
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
axaraylı
axaraylı - 11 yıl Önce

AKSARAY'DA Yürütmeyi durdurma kararı verilmesine sebep olan kişi o tarihlerde atamadan sorumlu şube müdürü. Bu nasıl bir iş. Hem uygulamayı yapan kişi olacaksın hem de yaptığın uygulamayı mahkemeye vereceksin. TUHAF değil mi? Bu durum ilgililere sorulmayacak mı?

Cengiz arık
Cengiz arık - 11 yıl Önce

İstanbul da iptal olacak

2525
2525 - 11 yıl Önce

yönetici atamalarının ve uzman öğretmenliğin iptali ve bu konuların mağdurlarıyla ilgili asıl açıklama yapması gereken ve konuyu çözmesi gereken yetkili olan sayın bakanımız konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor. Sayın bakanımızın bu konularla ilgili mağğduriyetimizi gidermesini istirham ediyoruz.

hasan
hasan - 11 yıl Önce

Konyadan mahkemeye veren varmı acaba.

Gaziantep
Gaziantep - 11 yıl Önce

Gaziantepten mahkemeye veren var mı

SIRADAKİ HABER