SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

SBS ek yerleştirme kontenjan sonuçları MEB E okul'dan açıklandı.

SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
SBS ek yerleştirme yedek kontenjan listesinde bulunan öğrencilerin merakı sona erdi. SBS ek yerleştirme yedek liste kontenjanları sonuçları MEB E okul'dan açıklandı.

 
 
 
 
 MEB, SBS yedek yerleştirme sonuçlarının eokul.meb.gov.tr adresinden açıklanacağını duyurmuştu.
 
MEB e okul SBS ek kontenjan sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenci velileri tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. SBS ek kontenjan sonuçları MEB E Okul'da. 
 
MEB akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile SBS ek yerleştirme sonuçlarını saat 21.00'da açıklayacağını duyurdu.
 
 
İşte MEB'in E Okul'dan yaptığı o duyuru:
 
MEB E Okul'da SBS ek tercih heyecanı var. 
 
MEB tarafından tanınan son tercih hakkını kullanan öğrenciler SBS yedek yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için MEB ve E OKUL sitelerine akın ediyor. 
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretime Yerleştirme Sistemi ile öğrenci alan ortaöğretim kurumlarında boş kalan kontenjanlar için öğrencilere ek tercih ve yerleştirme hakkı verilmesine ilişkin açıklama yaptı. 
 
Açıklamada, asıl ve yedek yerleştirme işlemleri sonrasında sınavla öğrenci alan bazı okullarda kontenjanların dolmadığının görüldüğüne işaret edildi. Bakanlığın, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, daha çok öğrenciye, isteklerine uygun okulda eğitim imkanı sunulması ve okulların kapasitelerinin en üst seviyede kullanılması amacıyla kontenjanların doldurulması için bazı tedbirler almayı kararlaştırdığı belirtildi .
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER