ROTASYON TARİHİ BELLİ OLDU !

"Taşra eğitim yöneticileri yönetmeliğinin ertelenmesi ve ne zaman yapılacağı ile ilgili en yüksek makamdan açıklama yapıldı."

ROTASYON TARİHİ BELLİ OLDU !
UEYDER yöneticileri Bakan Yardımcısı  Orhan Erdem ile görüştü. Görüşmeye Başkan Muzaffer ÖZTAŞ, Genel Sekreter Mutlu Canpolat , Başkan Yardımcısı Davut çalışkan  Başkan Yardımcısı Engin Erel  katıldılar.
Taşra Teşkilatı yöneticilerinin sorunları  Erdem'e anlatıldı. 3600 ek göstergenin verilmesi, özel hizmet tazminatının yüzde 170 çıkarılması ve atama ve yer değiştirme, görevde yükselme yönetmeliğinin çıkarılması ile ilgili talepler iletildi.  Erdem ise ;” Yer değiştirmenin bu sene ertelenmesinin en önemli sebebinin yeni eğitim sistemi olduğunu vurguladı. Bazı illerde yönetici kalmayacağını tümünün rotasyona tabi olduğunu gördük. Ancak gelecek yıl yüzde doksan dokuz rotasyon uygulanacaktır dedi. Mali haklar ile ilgili olarak da Bakanlığın personelinin daha fazla mali haklara sahip olması için çalıştığını belirterek, en fazla personel sayısına sahip bakanlığın MEB olduğunu bütçenin dengelerini düşünmek zorunda olduklarını belirtti
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER