OKUL MÜDÜRLERİNE ROTASYON MÜJDESİ

MEB'de Rotasyon Kalktı. Okul Müdürlerine, müdür başyardımcılarına, müdür yardımcılarına ve ilçe müdürlerine rotasyon fiilen kalktı.

OKUL MÜDÜRLERİNE ROTASYON MÜJDESİ

Okul Müdürlerine, müdür başyardımcılarına, müdür yardımcılarına ve ilçe müdürlerine rotasyon fiilen kalktı.

Eğitim Bir Sen Genel başkan yardımcısı ve başkan vekili Ahmet ÖZER yaptığı açıklamada  şunları dile getirdi:

MEB yeni yasa tasarısı ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığında Okul Müdürlerine, Müdür başyardımcılarına, müdür yardımcılarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine uygulanan Rotasyon fiilen kalkmıştır.bundan sonra bu saymış olduğum gruplara rotasyon uygulama imkanı kalmamıştır. Okul idarecilerinin fiilen görev sürelerinin dört yıl olması nedeniyle fiilen rotasyonun uygulama imkanı kendiliğinden ortadan kalkmaktadır.

Rotasyon uygulanacak olan MEB personelleri ise, Şube müdürleri ve Yeni adıyla maarif müfettişlerine ve maarif müfettiş yardımcılarına uygulanması devam edecektir. Bunlar içinde rotasyon uygulaması yeniden gözden geçirilecektir.

MEB yeni tasarısındaki, Öğretmenlerle ilgili düzenlemede gerekli düzeltmeler yapıldı fakat İl eğitim Denetmenleri ile ilgili mali konularda ,denetçilerle ücret ve maaşlarının eşitlenmesi konusunda taleplerimiz ile Okul idarecileri ile ilgili maddede,okul idarecileri ile ilgili olarak bir takıp taleplerimiz ki idarecilerin lehine olan haklarla ilgili taleplerimiz devam etmektedir.Bu konularda sonuç almayı ve genel kurulda düzeltilmesini talep ettik.

Öğretmenlerin ücretlerinin artırılması ve 3600 ek gösterge taleplerimizi ilgili makamlara ilettik, bu konuda Bakanımız olmak üzere, Çalışma Bakanı ve Maliye Bakanı ile görüşmelerimiz oldu. Enson genel başkanımız bu konuyu Başbakana iletti görüşmelerin sonucunu bekliyoruz

Disiplin affı çıkarılmalıdır ve memura bir derece verilmesi konusunda olumlu netice beklemekteyiz,birkaç gün içinde sonuç alacağımızı ümit ediyoruz ve bekliyoruz dedi
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
şaka olmalı
şaka olmalı - 10 yıl Önce

dalga mı geçiyorsunuz. hak hukuk kalmadı ki ne rotasyonundan bahsediyorsunuz. rotasyon asil idareciler için vardı. belli ki yasayı kabullenmişsiniz. helal olmasın hakkımı helal etmiyorum.

UÇAR
UÇAR - 10 yıl Önce

Bu haberi müjde diye yazan kişileri ve açıklama yapan sözde sendikacıları kınıyorum. Kimsenin eğitimcileri bu kadar aptal yerine koyması yada okuduğunu anlayamaz şekilde gösterip çok bilmişlik yapması çok acı bir durumdur. Yeni kanun taslağı ile görevi sona eren ve 4 yılla sınırlandırılan idarecinin ne rotası ne de rotasyonu olacaktır.

rasim özegün
rasim özegün - 10 yıl Önce

bu adam bu açıklamayı gerçekten yaptıysa utanç verici bir durum.ve bu kişilerin o koltukta oturmamaları lazım. kendine güvenen üyelerini masada resmen aptal yerine koydular.

hayret
hayret - 10 yıl Önce

Gerçekten dalga geçiyorsunuz..

eğitimci
eğitimci - 10 yıl Önce

başkan vekili Ahmet ÖZER maşalah iyi okumuş torba yasayı .... o söylemeseydi bilmeyecektik ...bravo......sizin sayenizde herkes torbaya girdi.....

ahmet
ahmet - 10 yıl Önce

hadi oradan sarı sendika siz öğretmenlerin anasını ağlattınız. allah sizi ıslah etsin..

ihsan
ihsan - 10 yıl Önce

sizi yaptıklarınzıdan haberiniz yok ki. birileri ahzırlayıp önünüze koyuyor size de savunmak kalıyor. Allah kimseyi AKP lilerin düştüğü duruma düşürmesin

HİT
HİT - 10 yıl Önce

TAM BİR GERİ ZEKALILIK HABERE BAK..............


SIRADAKİ HABER