ÖĞRETMENLER BAŞBAKANDAN RANDEVU İÇİN TOPLANACAK !

Şubatçılar Grubu 30 bin öğretmen ataması konusunda Başbakandan randevu almak için Ankara Abdi İpekçi Parkında Oturma Eylemi Gerçekleştirecek.

ÖĞRETMENLER BAŞBAKANDAN RANDEVU İÇİN TOPLANACAK !

Şubatçılar Başbakan'dan Randevu Almak İçin Abdi İpekçi Parkında Toplanacak

 Şubat 2013'te en az 30 bin öğretmen ataması isteyen Şubatçılar grubu yarın (26 Kasım 2012 ) saat 12:00 da Ankara Abdi İpekçi Parkında Şubat'ta 30 bin öğretmen ataması konusunda  Başbakandan randevu alabilmek için  oturma eylemi yapacak.

 
Daha önceden 24 Kasım Öğretmenler gününde Başbakandan randevu almak için başlaması  planlanan oturma eylemi Ankarada temaslar da  bulunan Şubatçılar Grubuna verilen bilgiler doğrultusunda Başbakan tarafıdan 24 Kasım  Öğretmenler  Gününde Şubat ataması konusunda müjde geleceği  yönünde ki  bilgilerden dolayı  ertelenmişti.
 
 
 24 Kasım Öğretmenler Gününde beklenen  Şubat'ta 30 bin öğretmen ataması müjdesisin Başbakan tarafından  açıklanmamasından dolayı daha önceden yapılması planlanan  Şubat'ta 30 bin öğretmen ataması için  Başabakandan randevu talebi  oturma eylemi Şubatçılar Grubu tarafından  yarın Abdi İpekçi parkında yapılacak.
 
 Oturma eylemine tüm  sendikaların destek verdiğini  ve gün içerisinde  sendikaların  oturma eylemi gerçektiren öğretmenleri ziyaret edeceği  açıklandı..
 
 
mebpersonel.com
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER