ÖĞRENEN LİDER ÖĞRETMEN SEMİNERİ

Öğretmen Akademisi Vakfı(ÖRAV)’nın düzenlemiş olduğu 2013 yılı Öğrenen Lider Öğretmen seminerleri için başvurular başladı.

ÖĞRENEN LİDER ÖĞRETMEN SEMİNERİ
Öğretmen Akademisi Vakfı(ÖRAV)’nın düzenlemiş olduğu 2013 yılı Öğrenen Lider Öğretmen seminerleri için başvurular başladı. Başvurular kişisel olarak orav.org.tr sitesi üzerinden başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Tüm öğretmenlerimizin ÖRAV‘ın bu seminerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Alışılmışın dışında ve gayet keyifli etkinliklerle vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bu seminer siz değerli öğretmenlerimize mesleki anlamda bir çok yarar sağlayacaktır.Ayrıca  öğretmenlik mesleğine bakış açınızı da değiştirecektir.
 
Seminer Öğretmen Akademisi Vakfı  merkez ofisinde 28-29 Eylül 2013 tarihlerinde . Seminer devlet okullarında görevli okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine yönelik ve ücretsizdir. Seminer 09:30 – 17:30 saatleri arasında gerçekleşecektir. Seminer sonunda eğitimin tamamına (2 tam gün ) katılan katılımcılarımıza vakıf onaylı katılım belgesi verilecektir. Katılımcı sayısı her grup için maksimum 30’dur.
 
Seminerde, İletişim Becerileri, Sınıf Yönetimi ve Ölçme Değerlendirme konuları atölye çalışmaları şeklinde gerçekleştirilecektir. Eğitim içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgiye orav.org.tr adresindeki manşetin altında yer alan “Siz de öğrenen lider öğretmen seminerlerimizi almak için bireysel başvuru yapın” butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Katılmak isteyen öğretmenlerimizin 25 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 19:00’ a kadar yukarıdaki bahsettiğimiz bölümdeki formu doldurarak bireysel  başvuru yapmaları gerekmektedir.
Öğretmen Akademisi Vakfı
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER