NORM FAZLASI ÖĞRETMENE KÖTÜ HABER.İSTEMEZ İSE RESEN ATANACAK !

Manisa Valiliği Norm Kadro Fazlası Öğretmenleri okullara gönderdiği yazı ile uyardı.

NORM FAZLASI ÖĞRETMENE KÖTÜ HABER.İSTEMEZ İSE RESEN ATANACAK !

Gönderilen yazıda Merkez ve İlçe eğitim kurumlarında norm kadro fazlası durumunda bulunan öğretmenlerimiz ile ilgili olarak: "Eylül ayında, merkez ve İlçe eğitim kurumlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumları Müdürlüğümüz web sitesinde yayınlanacak ve Bakanlığımız Norm Kadro Yönetmeliği ile Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme Yönelmeliğindeki Madde 41- "ihtiyaç fazlası öğretmenlerin yer değiştirmeleri" başlığında belirtilen madde hükümlerine göre işlem yapılacaktır. Bu nedenle; İlçenizde/kurumunuzda norm kadro fazlası durumunda bulunan öğretmenlere, şu anda yer değiştirme dönemi olduğunun, il dışı ve özür başvurularına da müracaat ederek yer değiştirme talebinde bulunabileceklerinin ve ileride mağdur olmamaları açısından bilgilendirilmeleri gerekmektedir. Müdürlüğümüzce il dışı ve özür atamalarının bitmesi ile birlikte ilimiz merkez ve ilçelerimizde ihtiyaç bulunan eğitim kurumlan Eylül ayı itibari ile Müdürlüğümüz web sitesinde yayınlanacak olup. norm kadro fazlası öğretmenlerin atanmak istediği kurumlar yayınlanacak ve öğretmenlerin görev yerleri öncelikle istekleri, isteklerinin olmaması halinde ise res' en hizmet puanı esasına göre Valiliğimizce Yönetmelik ve Mevzuat hükümleri doğrultusunda değiştirilecektir. Bilgilerinizi ve ilgililere gerekli duyurunun yapılması için gereğini rica ederim." demektedir.kamuajansı.com
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Norm Fazlası  Öğretmen
Norm Fazlası Öğretmen - 12 yıl Önce

NORM FAZLALIĞINA İŞTE ÇÖZÜM1-İlk atamadan önce alan değişikliği açılmalı alan değişikliğinde maaş karşılığı girilen ders öğretmenliği de olmak üzere kapsam bir kereliğine mahsus genişletilmelidir.Çünkü sınıf öğretmenliği yapanların %40 ı mezuniyeti itibariyle branş öğretmenidir.2-Emekliği gelenler resen emekli edilmelidir.

rahime kuzu
rahime kuzu - 12 yıl Önce

Nihayet MEB.nın öğretmenlik personeline yaptıkları ile Saygınlığı yitrildiği gibi bıkılan sevilmeyen bir meslek haline nihayet geldi.gözleri aydınolsun.öğretmen mazlumdur.Alma mazlumun ahını.........vs.

SIRADAKİ HABER