MEB'DEN OKULLARA ELEKTRİK, SU, DOĞALGAZ PARASI UYARISI

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okulların Elektrik, Su ve Doğalgaz Borç Girişleri konusunda açıklama yapıldı

MEB'DEN OKULLARA ELEKTRİK, SU, DOĞALGAZ PARASI UYARISI
Genel Müdürlüğümüze bağlı okulların elektrik, su ve doğalgaz giderleri, ek mali yüke (gecikme zammı, gecikme faizi, gecikme cezası) meydan vermeden ilgili muhasebe birimlerine zamanında gönderilebilmesi için borç girişlerini web sayfamızdaki “Bütçe, Projeler, Hizmetiçi” bölümünün “Bütçe” hanesinden ödeme gününden önce girmeleri gerekmektedir.
Söz konusu borç girişleri yukarıda belirtildiği şekilde 2013 mali yılında olduğu gibi 2014 mali yılında da devam edecektir.
Doğalgaz ve su giderleri ön ödemeli olanlar aylık harcama tutarlarını gireceklerdir.
Pansiyonlu okulların yakıt, su ve elektrik giderleri pansiyon bütçesinden karşılanacak, bütçenin yeterli gelmediği takdirde cari bütçeden ilave yapılacaktır.
Anadolu lisesine dönüştürülen okullar ……@meb.k12.gov.tr giriş şifrelerinin yenisi verilene kadar eski şifreleri ile giriş yapmaya devam edeceklerdir.
            Yeni açılan okullar şifre oluştururken Genel Müdürlüğümüz web sayfası “Bütçe, Projeler, Hizmetiçi” bölümünün “Bütçe” kızmını tıkladıktan sonra boş kutucuğa kurum kodunu yazarak yıl boyu kullanacağı borç girişi şifresini kendisi oluşturacaktır.
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER