MEB'DEN ÖĞRETMENLERE UZMANLIK UYARISI !

MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı Yapacak.

MEB'DEN ÖĞRETMENLERE UZMANLIK  UYARISI !
Milli Eğitim Bakanlığı bu soruna nedense bu zamana kadar çözüm bulmamıştır. Eğitim sendikalarının bu konudaki sessizliği ise daha da düşündürücüdür. Yönetici atamada verilen ek puanlardan, maddi kayıplara kadar sorun oluşturan uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavının yapılmaması eğitimcilerimizi mağdur etmektedir.
 
          Milli Eğitim Bakanlığının illere gönderdiği elektronik postada, e-akademi de yer alan eğitimlerin Kariyer Basamaklarında puan olarak değerlendirileceği bildirilmiştir.
 
          İlgili eletronik posta  

          Bilindiği gibi eğitimcilerimiz açısından kariyer basamakları uygulaması uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavıdır. Yazıdan anlaşıldığı gibi Kariyer Basamakları sınavları yakın zamanda öğretmenlerimizin önüne gelecektir. Bu sınavların biran önce yapılarak eğitimcilerimizin daha fazla mağdur olmaması temennimizdir. Eğer, interaktif ortamda sınav yapılması düşünülüyorsa şunu söylemek isteriz ki, interaktif sınav güvenilirliğe gölge düşürecektir. Kariyer Basamakları sınavları interaktif ortamda yapılırsa sınavın sorularının ve cevaplarının internet ortamında elden ele dolaşacak, sınavın güvenilirliğine gölge düşecektir. Sınavın biran önce ÖSYM tarafından yapılması gerekmektedir. kamudanhaber konuyla ilgili gelişmeleri duyurmaya devam edecektir.Kaynak kamuajansi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
emirhan  demirci
emirhan demirci - 12 yıl Önce

Bu sadece eğitim yöneticilerine açık bir uygulaqmadır .Tüm öğretmenlere yönelik değildir

CAN
CAN - 12 yıl Önce

HAYATIMIZ HEP SIVAV.ÖGRETMENİNE GÜVENEMEYEN BİR TOPLUM ÇÖKMEYE MAHKUMDUR..45 YAŞINDAKİ İNSAN BEYNİYLE 25 YAŞINDAKİ BİR OLURMU.EVDE ÇOLUK ÇOCUK DERDİ.BABA DERDİ ANNE DERDİ..KÖYDE VEYA BİR MEZRADA TEK BAŞINA BU AY SONU NASIL GELECEK DÜŞÜN..BİRDE 30 DAN SONRA DERS ÇALIŞ..HAYATIMIZ HEP SINAV SINAV..MADEM ÜNİVERSİTELERİNİZİN YETİŞTİRDİGİ ÖGRETMENLERE GÜVENMİYORSUNUZ..KAPATIN EGİTİM FAKÜLTELERİNİ..REFAHI YÜKSEK BİR TOPLUM OLSAK NEYSE..O KADAR SORUN VARKİ..BİRDE BU ÇIKTI..KARİYER YAPMAK İSTEYEN ZATEN YAPIYOR..BİZ EKMEK DERDİNDEYİZ.SONRA ÖGRETMENLER ARASINDAKİ LABALİ ŞAKALARDA DANİSKASI OLUR..KAZANAMAYN ÖGRETMENİN PSİKOLOJİSİ..YANİ HER BAKIMDAN KARŞIYIM..GÜVENMİYORSANIZ KAPATIN TÜM FAKÜLTELERİ..

SIRADAKİ HABER