İZMİR'DE YENİ AÇILAN EĞİTİM KURUMLARINA ATAMA YAPILACAK

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Açılan Eğitim Kurumlarına puan üstünlüğüne göre öğretmen ataması yapılacağını duyurdu

İZMİR'DE YENİ AÇILAN EĞİTİM KURUMLARINA ATAMA YAPILACAK

 "Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 42 inci maddesinde; "(2) Yer değiştirme dönemi dışında eğitim ve öğretime açılan eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacı, il genelinde duyurulmak ve il içinde yer değiştirme şartlarını taşıyan öğretmenler ile bu Yönetmeliğin 41 inci maddesi kapsamındaki öğretmenlerin başvurularının alınması suretiyle hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak öğretmenlerle karşılanır" denilmektedir.

 Buna göre; 2012-2013 eğitim Öğretim yılı yer değiştirme dönemi dışında yeni açılan okulların öğretmen ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak 22 Ekim-05 Kasım 2012 tarihleri arasında duyuru açılacaktır.

 İl içinde yer değiştirme şartlarını taşıyan (Bulundukları eğitim kurumunda 3 yılı dolduranlar) öğretmenler ile ilgi yönetmeliğin 41.maddesi kapsamındaki (norm fazlası) öğretmenler başvuruda bulunabileceklerdir. Yer değiştirme sureti ile ataması yapılanlar, yeni açılan eğitim kurumlarına başvuru yapamayacaklardır.

Öğretmenlerin hizmet süresi ve hizmet puanı hesabında başvurunun son günü olan 05 Kasım 2012 tarihi esas alınacaktır.

 Yeni açılan eğitim kurumları ile alanlar itibariyle ihtiyaç sayıları EK-1 liste gösterilmiştir. Başvuruda bulunacak öğretmenler; alanlarında ilan edilen eğitim kurumlarının tamamını tercih edebileceklerdir.

 Hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak sıralama ve atama sonuçları Müdürlüğümüz internet sayfasından

duyurulacaktır.



kaynak:kamuajansı.com
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ZÜLAL GÜNDÜZ
ZÜLAL GÜNDÜZ - 12 yıl Önce

OKULLAR İLKOKULA DÖNÜŞTÜRÜLEN BRANŞ ÖĞRETMENLERİNE KURUMLARINDA 3 YIL ÇALIŞMA ŞARTI HAKSIZLIK!OKUL DÖNÜŞÜMÜ BENİM TERCİHİM Mİ?BAŞVURU HAKKIM NEDEN ELİMDEN ALINIYOR??????

SIRADAKİ HABER