İSTANBUL İL MEM.SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERİ VE YENİ MÜNHAL LİSTESİNİ YAYINLADI ...

İlimizde Münhal bulunan okul/kurum müdürlükleri kontenjan listeleri düzenlenmiştir

İSTANBUL İL MEM.SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERİ VE YENİ MÜNHAL LİSTESİNİ YAYINLADI ...

Bu düzenleme  sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Y öneticileri Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Madde 8 (3) e göre  Sözlü Sınava Katılacak adaylar listesi güncellenmiştir. Sözlü Sınava girecek Adaylarımızın güncel listeyi incelemeleri ve web üzerinden yapılacak günlük duyuruları takip etmeleri esastır.

2013 Yılı Eğitim Kurumu Yöneticileri Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Madde 11 kapsamında Yapılacak Sözlü Sınavı İlimiz Ataşehir İlçesi Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde (Öğretmenevi) 16-20 Eylül 2013 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Sınava Katılmaya Hak Kazanan Adaylarımızın Belirtilen Gün ve Saatte Hazır Bulunmaları Esastır. 04/08/2013 Tarih ve 28728 Sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticileri Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Madde 8 (3) Gereği İlgililere İlanen Tebliğ Olunur.

İlimizde Yöneticiliği Münhal Bulunan Okul ve Kurum Müdürlükleri Sözlü Sınavına Girecek Aday Listesi için Tıklayınız

Yöneticiliği Münhal bulunan Kurum/Okul Kontenjan Listeleri (Ek Liste)  Tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
10.köylü
10.köylü - 11 yıl Önce

istanbulda kokmaya başladı okul , lise , imam hatip,meslek diye ayrılması yanlış her 3ünede atanabilme şartı olanlardan dolayı her üç okulun toplam sayısının 3 katı aday çağrılmalıydı yine mahkeme yolu işgüzarlık yapmayın isteyen istediği okulu yazar puanı yeten gider

SIRADAKİ HABER