HİZMETLİ Mİ ÖĞRETMEN Mİ ÇOK PARA ALIYOR. İŞTE BORDROLAR !

Önceki gün bir TV programına katılan Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer Öğretmen maaşlarının hizmetliden az olduğunu söyleyenler için; "Malesef bunu diyenler sendikalardır" diyerek Eğitim Sendikalarına tepki gösterdi.

HİZMETLİ Mİ ÖĞRETMEN Mİ ÇOK PARA ALIYOR. İŞTE BORDROLAR !
öĞRETMENİN MAAŞI 1723 HİZMETLİNİN MAAŞI 1893 LİRA İŞTE BORDROLAR.

EYSEN Genel Merkezi Hizmetli ile öğretmenin maaş bordorsunu yayınladı.
İşte bakannı açıklamaları
Ayrıca, "öğretmen hizmetliden az maaş alıyor deniyorsa bu konuyu sendikalar dile getiriyor diye düşünüyorum. Buna katılmam mümkün değil. Bu şekilde düşünen öğretmenler oldukça az sayıdadır. Bunun temelinde ise belediyelerden Milli Eğitime geçen işçilerin ücretleri yer almaktadır." demiştir.
 
Sayın Bakanın görmesi için EYSEN olarak KBS sisteminden alınmış hizmetli ve öğretmenlere ait Temmuz Ayı maaş bordrolarını yayınlıyoruz. Üstelik bu hizmetliler belediyelerden geçen işçiler değil, yıllardır MEB`de çalışan hizmetlilerdir.
 
Kamuoyuna duyurulur.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fethi Erbay BÜYÜK
Fethi Erbay BÜYÜK - 12 yıl Önce

Bakan kamuoyuna gerçekleri söylemiyor.Karşısına almış bir sunucuyu ve önceden belirlenmiş soruları kendi çapınca cevaplamaya çalışıyor.Kimi kandııyorsunuz siz?

Fethi Erbay BÜYÜK
Fethi Erbay BÜYÜK - 12 yıl Önce

Bakan kamuoyuna gerçekleri söylemiyor.Karşısına almış bir sunucuyu ve önceden belirlenmiş soruları kendi çapınca cevaplamaya çalışıyor.Kimi kandııyorsunuz siz?

hadi ordan
hadi ordan - 12 yıl Önce

hizmetli 22 yıllık 1. dereceye gelmiş eşi çalışmıyor 3 çocuklu. öğretmen 3 yıllık eşi çalışıyor çocuk yok 7.derecede. eş yardımı 150 3 çocuk 90 dereceden dolayı da 150 etti 400 TL kendinizi acındırmayın. biraz gerçekçi olun. çift maaş var diye eş bir taraftan kendi bir taraftan eve kredi sıfır arabaya kredi. sonra ağla. işinize bakın. onun için paranızın bereketi yok. şükürsüz davranıyorsunuz da onun için.

canbey99
canbey99 - 12 yıl Önce

hadi ordan öğretmen üniversitede dirsek çürütürken sen nerdeydin allah bilir okur yazarsın hadini bil biraz hadi ordddddddddaaaaaaaaaannnnnnnnnnn

hakan
hakan - 12 yıl Önce

hizmetli lise bitirip maaş almaya başladığında ben üniversiteyi öğrenim kredisiyle okudum hem ömrüm gitti hem param. hala kredi ödüyorum.

m ekmen
m ekmen - 12 yıl Önce

Kimseye hakaret etmeden yorum yazmak lazım... Evet maaşlar az...kimse buna itiraz etmessin.... Bu arada hizmetlilerle kıyaslamak ta hata... Keşke hizmetliler 10 bin alsa.... Ama öğretmenler hak ettiklerini almıyorlar...

ayşe
ayşe - 12 yıl Önce

hizmetlinin maaşı çok ise öğretmenliği bırak hizmetliliğe geç.

DENİZ
DENİZ - 12 yıl Önce

öğretmenler neden aldıkları ek ders ücretlerini söylemiyorlar. ek ders ücreti para değilmi.hizmetlinin maaşına takmışlar takarlar çünki seviye o kadar. allah gözünüzü doyursun.her zaman aklınızda para var birazda eğitime baksanız bence çok iyi olur.şunuda belirteyim ek ödeme yerine de ek ders ücreti alıyorsunuz.


SIRADAKİ HABER