HANGİ ÖĞRETMENLERİN GÖREVLENDİRMELERİ İPTAL EDİLMEDİ ?

Tüm öğretmenlerin görevlendirmeleri iptal edildi ama bir gurup öğretmen görevleri gereği kapsam dışında tutuldu.

HANGİ ÖĞRETMENLERİN GÖREVLENDİRMELERİ İPTAL EDİLMEDİ ?
 
Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye’de tüm öğretmenlerin görevlendirmelerini iptal edip herkes görev yerine talimatı yayınlamıştı. Bunun üzerine bazı kritik yerlerde çalışan öğretmenlerin kapsam dışı tutulduğu ortaya çıktı. ÖzellikleMEBBİS biriminde MEBBİS yöneticisi olarak görevlendirilen öğretmenlerin dahil olup olmadığı konusundatereddütler bulunuyordu.
 
Milli Eğitim Bakanlığı illere gönderdiği yazıda MEBSİS’te görev yapan öğretmenlerin görevlendirmelerinin devam edeceği belirtildi.
 İşte o yazı
 
…………….. VALİLİĞİNE
 
(İl Millî Eğitim Müdürlüğü)
 
İlgi : İl/İlçe MEBBİS Yöneticisi Görevlendirme Kararnamesi
 
Ekteki ilgi yazıda belirtildiği üzere 16 Ocak 2012 tarihinde yapılan İl/İlçe MEBBİS Yönetici Görevlendirme işlemi bu göreve kadrolu çözümleyici ve programcı personel atanıp görevine başladıktan altı ay sonra daha bu görevini yürütmek üzere yapılmıştır. Bu nedenle İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Grup Başkanlığı tarafından 23 Temmuz 2012 tarihinde gönderilen e-postada belirtilen görevlendirme ile çalışan öğretmenlerin görevlendirmelerinin sona erdirilmesi kapsamı dışındadır. İlgi yazı ile görevlendirilen İl/İlçe MEBBİS Yöneticilerinin görevlendirmeleri devam etmektedir.
 
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
 
Volkan AKÇAY
Bakan a.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER