GEÇİCİ GÖREVLENDİRİLENLERE KADRO MÜJDESİ !

Milli Eğitim Bakanlığında geçici görevlendirmelere kadro verilecek ! Kadrolaşmanın son sürat devam ettiği MEB'de sıra alt kadrolara geldi.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRİLENLERE KADRO MÜJDESİ !

Milli Eğitim Bakanlığında geçici görevlendirmelere kadro verilecek ! Kadrolaşmanın son sürat devam ettiği MEB’de sıra alt kadrolara geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında yıllardır geçici görevlendirme ile çalışan öğretmenlerin geçici görevlendirme onayları geçtiğimiz aylarda Bakanlık tarafından iptal edilmişti.

MEB Merkez teşkilatında genel müdürlükler bünyesinde çalışan geçici görevlendirme öğretmenlerin , geçici görevlendirmelerinin iptal edilmesinin ardından bir çok bölümde işler neredeyse durma noktasına gelince Bakanlık düğmeye bastı.

MEB Merkez Teşkilatında öncelikle daha önce geçici görevlendirme ile çalışan öğretmenlere öncelik verilmek üzere , eğitim uzmanı unvanıyla öğretmenler kadroya alınacak.

Eğitim uzmanlığı kadrosu için başvurular ilgili genel müdürlüklere ir dilekçe ve cv ile beraber yapılıyor. İlgili Genel Müdürlüklerin teklifleri üzerine Bakanlık makamı tarafından Eğitim uzmanı kadrolarına atamalar yapılacak.

Eğitim uzmanları için şu anda düşünülen maaş 2200-2500 TL civarında olup ek ders verilmeyecek.

Geçtiğimiz hafta Genel Müdürlükler eğitim uzmanlığı için bir çok kişinin teklifini gerçekleştirdi. Bu hafta içerisinde eğitim uzmanlığı kadrosuna atama tekliflerinin tamamlanması bekleniyor.öğretmenler.biz

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ZEHRA
ZEHRA - 12 yıl Önce

BU NEDEMEK YANİ ŞİMDİ BEN 2004 2005 TE GEÇİCİ GÖREVLENDİRİLMİŞTİM YANİ ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPTIM TEKRAR ÜCRETLİ OLARAK ÇALIŞIRSAM KADROYAMI ALINACAM. BEN BU MİLLİEĞİTİMİN HIZINA YETİŞEMİYORUM VALLA

sevda
sevda - 12 yıl Önce

şimdi ücretli öğretmenler kadroyamı geçecek eminmisiniz böyle bi şey olurmu bende ücretli çalışıyorum

murat şen
murat şen - 11 yıl Önce

Ben 7 yldır ücretli öğretmenlik yapıyorum.hemde doğunun en ücra köy ve mezralarında çalıştım.kadro olmadığı için herkes sömürüyor.devlete nerde ücretini ve sigortanın keseceği peşinde ben eğitim fakültesi mezunu değilim ama 7 yedi ücretli çalışıyorum hemde başka öğretmen olmadığı için müdür yetkili olarak çalıştım.beni öğretmen yapın demiyorum diğer korumlarda 2 ay çalışıyor memur oluyor. bizim gibi çalışanlarıda memur olarak kadro vermeleri gerekiyor.Yetkililerin artık bizim sesimizi duymalarını rica ediyorum bizede bir çözüm bulun çoook zor durumdayız.

ahmet baran
ahmet baran - 11 yıl Önce

32 yasındayım türk dili edebiyatı mezunuyum evliyim ve iki çocuk babasıyım formasyon alamadım 6 yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum.ben ailemi geçindirmeye çalışıyorum. bu süre zarfında kadroyu fazlasıyla hakkettiğimi düşünüyorum lütfen kadromuzu bir an önce veriniz

ERDAL YILMAZ
ERDAL YILMAZ - 11 yıl Önce

KADRO BİZİM HAKKIMIZ ,KADRO VERMESSELER VEBALİMİZ ALTINDA KALIRLAR

ERDAL YILMAZ
ERDAL YILMAZ - 11 yıl Önce

YILLARDIR ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPANLARI LÜTFEN GÖRSÜNLER.ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER BU DURUMA İSTİYEREK DÜŞMEDİLER..SEÇİM,KIRİZ, VB. DURUMLARDAN SENE, EMEK VE YILLARINI KAYBETTİLER .ÜCRETLİ ÖĞRETMEN OKULA BAŞI EĞİK GİTMEMELİ.ÇOCUĞUNA BENDE ÖĞRETMENİM DİYEBİLMELİ.

NAMIK AKÇAY
NAMIK AKÇAY - 11 yıl Önce

1994 TARİHİNDEN BERİ VEKİL VE ÜCRETLİ ÖĞRETMEN DLARAK ÇALIŞTIM.HALEN GÖREVİME DEVAM ETMEKTEYİM.SONUMUZ NE OLACAK BİLMİYORUM.GEÇİCİ GÖREVLENDİRME NDEN BİZİ DE İLGİLENDİRMİYOR ANLAMIYORUM.BİZİDE GÖRÜN YETKİLİLER

eğitimci
eğitimci - 11 yıl Önce

7 yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum.lisans mezunuyum.lütfen bizleride kadroya alın artık.kpss engeline takılmak istemiyoruz.


SIRADAKİ HABER