EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK

Eğitim alanında özgün çalışmalar yapılmasını, özgün iyi örneklerin okul ve kurumlar arasında paylaşımını ve yaygınlaşmasını hedefleyen “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul 2013” için okul ve kurum başvuruları başladı.

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK
Eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında, resmî okul / kurumlarda, kurum içinde ve dışında hayat boyu öğrenmeyi sağlamak, yürütülen faaliyetler sonucunda ortaya çıkan öğrenmek-öğretmek, değişmek-değiştirmek kavramları çerçevesinde iyi örnekleri paylaşmak, bu örneklerden haberdar olmak ve özgün çalışmaları belirleyerek ön plana çıkarıp resmi okul / kurumlarımız tarafından model alınmasını amaçlayan “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul 2013” çalışması, 2012-2013 eğitim öğretim yılında resmi Okulöncesi - İlkokul - Ortaokul - Ortaöğretim Okul / Kurumlarda gerçekleştirilecektir.


2011-2102 eğitim öğretim yılında ikincisi düzenlenen ve 92 iyi örneğin sunumu gerçekleştirilen “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul”un bu sene üçüncüsü düzenlenecektir. “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul 2013”  konferansında eğitim öğretim paydaşlarının (idareci, öğretmen, öğrenci meclis başkanı, servis sorumlusu, kantin sorumlusu, okul aile birliği başkanı vb.) geliştirdiği iyi örneklere sözlü sunum ve poster sunum olmak üzere iki kategoride yer verilecektir. Detaylı bilgiler, “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul 2013 Yönergesi”nde yer almaktadır. Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul 2013 çalışması, sözlü sunum ve poster sunum tarzında bir konferans şeklinde 25 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsünde düzenlenecek olup, tüm resmi, Okulöncesi - İlkokul - Ortaokul - Ortaöğretim kademelerinde örgün ve yaygın eğitim çerçevesinde aşağıdaki kategorilerde başvurular kabul edilecektir:

 

  • İdari      İşler / Uygulamalar
  • Halkla      İlişkiler ve İletişim Uygulamaları
  • Kaynaştırma      ve Özel Eğitim
  • Öğrenme-Öğretme      Etkinlikleri
  • Öğretmen-Yönetici-Öğrenci-Veli-Tedarikçilerin      Uygulama Modelleri
  • Okul      Öncesi Eğitimi
  • Psikolojik      Danışma ve Rehberlik 
  • Mesleki      Eğitim

Başvurular, 25 Mart 2013 tarihinde başlayıp 07 Nisan 2013 tarihinde sona erecektir. Başvurular www.istanbuliyiornekler.com web sayfasından e-başvuru şeklinde yapılacaktır. Detaylı bilgiye www.istanbuliyiornekler.com internet adresinden, (212) 455 04 00 - 239 nolu telefondan ve [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER