BOLU MEM YÖNETİCİ ATAMAYI DURDURDU İŞTE GEREKÇESİ

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden bir açıklama yayınlayarak yönetici atamayı durdurduğunu ilan etti. İşte o açıklama:

BOLU MEM YÖNETİCİ ATAMAYI DURDURDU İŞTE GEREKÇESİ
 

İlimiz Geneli Münhal Eğitim Kurumları Yöneticilikleri için Seçme Sınavı Sonucuna Göre Atama Duyurusu İptali

02.01.2013 tarihinde yapılan duyuru ile ilimiz geneli münhal eğitim kurumu müdürlükleri için Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticiliklerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, Seçme Sınavı Sonucuna Göre Müdür, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığına Atamaları ile ilgili duyuru ikinci bir emre kadar durdurulmuştur.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
SALİH
SALİH - 12 yıl Önce

BOLU MEBTEKİ AÇIKLAMA İLE AYNI DEĞİL. İKİNCİ BİR EMİRE KADAR YOK SADECE ŞUBAT AYINA ERTELEME VAR.

Hasan AY
Hasan AY - 12 yıl Önce

İptal mi? Durdurma mı? Kardeşim Bolu MEM de görev yapanlar İl Müdürünün yeni ve tecrübesizliğini fırsat bilip parmağında oynatıyorlar adamcağızı. Hepsi devrin adamı, dönen çarka ve suyun akışına göre hareket eden tipler. Bunların nasıl insan ! olduklarını bilmeyen yok. Altından mutlaka bir çapanoğlu çıkar. Yakında koku yayılır, vardır bir amaçları. Asliye Ceza Mahkemesinden evrakta sahtecilik, zimmet, resmi evrakta tahrifat, irtikap vb. suçları sübut bulmuş ceza almış fakat hükmün geri bırakılmasından yararlanarak temizlenmeye çalışan (?) Müdürü, yine 657/76.md. ataması da İdare Mahk.ce iptal edilmiş gelin görün ki bu sabıkalı adam tekrar aynı yere geçici görevlendiriliyor acemi İl Müdürü de önüne her gelen evrakı incelemeden, sorgulamadan imzaladığı için vatandaş yırtıyor ve kendiniaklamak için zaman kazanıyor sebebide bu işleri organize eden alt kademe yöneticilerle (şb. md. ve il md. yrd.) (?) bağı olması. Gerisini siz düşünün.

SIRADAKİ HABER