BAKAN DİNÇER'DEN ETÜT BESLENME OKULLARI İLE İLGİLİ ŞOK SÖZLER !

'ETÜT VE BESLENME OKULLARI BELLİ BİR SINIFIN İMTİYAZIYDI'

BAKAN DİNÇER'DEN ETÜT BESLENME OKULLARI İLE İLGİLİ ŞOK SÖZLER !

 
Etüt okullarının kapatıldığı yönünde medyada çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Milli Eğitim Bakanı Dinçer, etüt okullarının kapatılmayacağını söyledi. Etüt ve beslenme okullarının yapısı itibariyle anne ve babaları çalışan çocuklardan ancak kurayla alınabilen bir eğitim yapısına sahip olduğunu dile getiren Bakan Dinçer, uygulamayı belirli bir sınıfa ayrılmış imtiyaz olarak gördüğünü ve doğru bulmadığını aktardı. Dinçer şöyle konuştu: "Çok açık bir şekilde bu kadar çok dersliğe, yeni yapılanmaya ihtiyacımız olduğu dönemde seçkinci bir yapının ve imtiyaz sunacak bir yaklaşım tarzının doğru olmadığı kanaatindeyim."
 
Etüt ve beslenme okullarına mevcut sistemle kayıt yaptıran öğrencilerin aynı şartlarda eğitimini tamamlayacağını açıklayan Bakan Dinçer, artık bu okulların ilköğretim yada ilkokul olarak tanımlandığını kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜLDEN
GÜLDEN - 12 yıl Önce

ETÜT BESLENME OKULLARI BELLİ BİR SINIFA İMTİYAZMIŞ... PEKİ SİZLERİN ÇOCUKLARINA TANINAN İMTİYAZLAR NE OLACAK. BİZİM ÇOCUKLARIMIZA BURS VERİP YURTDIŞINDA OKUTACAK HAYIRSEVER!!! YALAKALARIMIZ OLMADIĞI İÇİN Mİ İMTİYAZ SAHİBİYİZ..

ÇEKEN BİLİR
ÇEKEN BİLİR - 12 yıl Önce

BİZ ÇALIŞAN VE ÖĞRETMEN OLAN ANNELER OLARAK İSTANBUL GİBİ ŞEHİRDE ÇOCUKLARIMIZI YARIM GÜN NE YAPMAMIZI ÖNERİRSİNİZ BAKAN BEY.PAHALI BİR ŞEHİRDE VERDİĞ,İNİZ MAAŞLARLA YAŞAMAYA ÇALIŞIRKE ÖZEL OKULLARA VERSEK YILLIK ENAZ 15-20 BİN LİRA,BAKICI BULSAK AYLIK EN AZ 800-1000 TL FATURALARI BAKAN BEYE YOLLAYALIM.BİRAZCIK EMPATİ YAPIN SADECE

SIRADAKİ HABER