2012 İLLER ARASI ATAMA BAŞVURU EKRANI AÇILDI !

2012 yılı öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvurusu bugün başlıyor. başvurular 06 Ağustos 2012 tarihinde sonlanacak. Hemen arkasından 08 Ağustos 2012 tarihinde ise atamalar yapılacak, sonuçlar ilan edilecek ve kararnameler gönderilecek.

2012 İLLER ARASI ATAMA BAŞVURU EKRANI AÇILDI !
2012 yılı öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvurusu  başlıyor. 
Başvurular 06 Ağustos 2012 tarihinde sonlanacak. Hemen arkasından 08 Ağustos 2012 tarihinde ise atamalar yapılacak, sonuçlar ilan edilecek ve kararnameler bilginize gönderilecek.
 
 
 
Başvuru ekranı için tıklayınız.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gençliğim Eyvah
Gençliğim Eyvah - 12 yıl Önce

Keşke bakanlık il dışı tayinleri hiç açmasaydı. Bu ne böyle şaka gibi, açılan il sayısı 6. Sadece kamuoyunu kandırıyorlar. 5 yıldır Şırnak'ta sınıf öğretmeniyim ve Sivas'ı memleketimi tercih bile edemiyorum. Anadolu'yu veya batıyı hiç saymıyorum. Nereye kadar daha kaç sene doğuda çalışmamız gerekiyor. Bakanlık bu kafayla gidecekse kararlıysa eğer açıkça söylesinler de biz de ona göre kendimizi ayarlayalım. Yerleşip düzenimizi kuralım. Başka bir ihtimal yok gibi.

Kamil Aydoğan
Kamil Aydoğan - 12 yıl Önce

veliler yanılmasınlar. her sms 1 tl. yazıda sanki tüm bilgiler 1 tl gibi lanse edilmiş. sorgu sms i 1 tl, cevap sms i 1 tl. yani bir not bilgisi toplamda veli'ye 2 tl maliyetle iletilecek. bu ısı daha ucuza yapan ozel firmalar var. meb ne yapmaya çalışıyor anlaşılmaz. çok pahalı. veli gsm lere pazarlamış resmen. ayrıca kavganın büyüğü daha sonra kopacak. asıl veli'ye ve meb in zarara uğratılması diğer bölümlerde netleşecek. meb in protokolünün arkasında eskişehir firması ester ile yapılan anlaşma var. gsm ler bu firma üzerinden hizmet vermekte. meb in tüm veri tabanı bu firmaya açılmış durumda. kisisel verinin korunması meb tarafından ihlal edilmiş durumda. ester in arkasında da tbmm milli egitim komisyonu baskanı nabi avcı olduğu söyleniyor. aktarıldılar memleket meselelerini bir kenara bırakmış görünüyorlar. anlaşılan dükkâlarını doldurma telaşına düşmüşler gibi. sayin bakan ve başbakanı goreve davet ediyorum.

SIRADAKİ HABER