-2. DÖNEM TEOG SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

-2. DÖNEM TEOG SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI
1 milyon 167 binin üzerinde öğrencinin katılımı ile yurt içinde 970 yurtdışında  ise 15 merkezde gerçekleştirilen 2016 TEOG ikinci dönem ortak sınavlarda çıkan TEOG 2016 sorularını ve cevap anahtarına erişmek için haber detayımızı inceleyebilirsiniz..

EBA giriş için tıklayın 

TEOG  2016 sınav sorularını görmek isteyen öğrenciler, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemine giriş yaparak video şeklindeki soru çözümünü görebilirler. 8. sınıf öğrencileri TEOG ikinci dönem sınavlarına bugün girdi. Yarın da devam edecek olan TEOG sınav soruları bu yıl da eba.gov.tr'den açıklanacak. İşte TEOG  2016  sınav soruları ve cevapları aşağıdaki linklerde olacaktır. EBA'dan açıklandığı haberimizden akip edebileceksiniz.


SORULAR AÇIKLANDI İNDİRMEK İÇİN BAĞLANTILARA TIKLAYINIZ

 
 
 
 
 

EBA'ya nasıl giriş yapılır?

EBA sistemine giriş yapabilmeleri için öncelikli olarak EBA şifresine ihtiyaçları var. Bu EBA şifresini öğrenciler yalnızca öğretmenlerinden alıyor.
1- Öğretmenlerinden EBA giriş şifresini alan öğrencilerin öncelikle www.eba.gov.tr (link is external) adresine girmeleri gerekiyor.
2- Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan ‘’giriş’’ butonuna tıklanır.
3- ‘’EBA Girişi’’ sekmesinde, ‘’Kullanıcı Adı’’ bölümüne T.C. kimlik numarası ve ‘’Şifre’’ bölümüne EBA şifresi girilerek ‘’Giriş’’ butonuna tıklanır
4- Sayfanın sağ üst köşesindeki ‘’Giriş’’ butonunun yerinde ad ve soyad bilgileriniz  görünüyor olması EBA’ya sorunsuz bir şekilde giriş yapıldığını gösterir.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER