12. SINIFLARA YGS VE LYS'YE DESTEK PROJESİ

MEB Bilgi İşlem Grup Başkanlığı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan E- LYS projesi 3 Aralık 2012 Pazartesi tarihi itibariyle başlatılacaktır.

12. SINIFLARA YGS VE LYS'YE  DESTEK PROJESİ
Bakanlığımız Bilgi İşlem Grup Başkanlığı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan E- LYS projesi 3 Aralık 2012 Pazartesi tarihi itibariyle başlatılacaktır.
 
12. sınıf öğrencilerimiz YGS ve LYS´ ye destek amacı ile başlatılan bu projede, web tabanlı olarak oluşturulan interaktif sınıflarda Matematik ve Fizik branşlarında ileri düzey eğitim alacaklardır.
Evinde bilgisayar ve internet olan 12. sınıf öğrencileri eğitimleri evlerinden (Cuma, Cumartesi, Pazar) takip edecektir.
 
Yatılı olarak okuyan 12. sınıf öğrencileri haftanın 4(dört) günü (1. Grup; Pazartesi, Salı – 2. Grup; Çarşamba, Perşembe) bu eğitimlerden faydalanabileceklerdir.
 
Başvuru tarihleri : 07.11.2012 – 27.11.2012 Mesai bitimine kadardır. Başvurular 12. sınıf öğrencileri tarafından aşağıda belirtilen linkten yapılacaktır. Seçilen öğrencilere sonuç mail yolu ile bildirilecektir.
 
 
Tüm 12. sınıf öğrencilerimize bu projenin duyurulması ve gönüllü öğrencilerimizin başvuru yapmalarının sağlanması gerekmektedir.
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER