KOMŞULUK İFTARLARI BAYRAMPAŞADA

Bayrampaşa Belediyesi, kaybolmaya yüz tutan akrabalık, arkadaşlık ve komşuluk değerlerini tekrar kazanma adına, ilkini 2009 yılında yaptığı komşuluk iftarlarına, her gün farklı bir mahalle,sokak ve caddede gerçekleştireceği programlarla Ramazan’a hazır.

KOMŞULUK İFTARLARI BAYRAMPAŞADA

 

 

100 BİN  BAYRAMPAŞALIYLA AYNI SOFRADA AYNI YÜREKTE…

Bayrampaşa Belediyesi bu yıl komşuluk iftarlarının sayısını arttırarak ortalama 100.000 Bayrampaşalıyla aynı sofraları paylaşacak.

3000 KİŞİNİN EVİNE ÖZEL YEMEK SERVİSİ İLE,

RAMAZANDA 200.000 BAYRAMPAŞALIYA ULAŞILACAK..

Sadece ramazan ayında değil ramazan ayı dışında da her gün 2000 kişiye yemek servisi yapan Bayrampaşa Aşevi ramazanda bu sayıyı arttırarak 3000 kişiye özel, evlere yemek servisi gerçekleştiriyor. Ramazan ayında ortalama 200.000 Bayrampaşalıya ulaşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER:’’Bayrampaşa Belediyesi olarak altına imza attığımız her proje bizler için ayrı bir öneme sahip.Bayrampaşada gerçekleştirdiğimiz projeler anlamını ve ruhunu kaybetmeden hayata geçiyor.Bizim en büyük özelliğimiz bu.Bununla da gurur duyuyoruz.Komşuluk iftarlarını Bayrampaşa’nın her yerinde düzenleyen ilk belediye biziz.Bunun yanında Ramazan ayına özel tam 8 yıldır düzenlediğimiz Bereket Konvoyu,Balkanlarda, Avrupada, Anadoluda ve hatta Lübnanda yüz binlerce kişiye ulaşarak kardeşliğin sınır tanımadığını tüm dünyaya göstermiş durumda’’dedi.
 
HANIMLARIMIZ BÖREK,BAKLAVA  VE SARMALARIYLA  SOFRALARIMIZA KONUK OLUYOR..

Başkan AYDINER:‘’ Bayrampaşa sokaklarında Komşuluk iftarlarında binlerce kardeşimizle, aynı sofralarda, eski günlerde ki gibi,komşuluk değerlerimizi tekrar kazanmaya başladık.Belediyemizin düzenlediği ve ekiplerimizin özel olarak hazırladığı iftar sofraları Bayrampaşalı hanımlarımızın kendi elleriyle yaptıkları böreklerle,baklavalarla,sarmalarla daha da anlam kazandı daha da zenginleşiyor’’dedi.

TİYATRO GÖSTERİLERİ-İLAHİLER-LOKMA-BALON-PAMUK ŞEKERLER..

Bayrampaşa Belediyesinin düzenlediği komşuluk iftarları,tiyatro gösterileriyle,lokma tatlılarıyla,çocuklara dağıtılan balonlarla,belediyenin özel olarak hazırladığı menülerle ve komşularımızın kendi elleri ile yaptığı yemeklerle, her gün farklı bir mahallede,farklı bir sokak ve caddede ramazan ayı boyunca devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER